fbpx
Сьогодні
21:13 08 Лис 2020

Кернеса зареєстрували мером Харкова за допомогою електронного підпису

Геннадія Кернеса офіційно зареєстрували мером Харкова за підсумками місцевих виборів 25 жовтня.

Підставою для відповідної постанови міської територіальної виборчої комісії стала отримане заяву про реєстрацію, скріплена електронним підписом Кернеса.

Постанову про реєстрацію харківського міського голови було затверджено комісією вранці 7 листопада, документ опубліковано на сайті міської ради.

Голова ТВК Ольга Мозгова в коментарі «Суспільному» пояснила, що комісія отримала заяву в електронному вигляді та пакет документів.

Кернеса зареєстрували мером Харкова за допомогою електронного підпису

Раніше повідомлялося, що 16 вересня, близько 21:50 літак із Кернесом на борту вилетів із Харкова до Берліна. У Кернеса підтвердили коронавірус і двостороннє запалення легенів. 10 вересня його госпіталізували до 17-ї міської лікарні Харкова. 15 вересня директор департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив, що стан Кернеса стабільно важкий.

Потім стало відомо, що стан здоров'я Геннадія Кернеса, який перебуває в німецькій клініці "Шаріте" з ускладненнями, які виникли на фоні коронавірусу, суттєво покращився.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: