fbpx
Сьогодні
13:45 07 Лис 2020

За 103 дні режиму припинення вогню на Донбасі кількість загиблих українських військових зменшилася вдесятеро, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський висловив переконання, що зменшення кількості загиблих на Донбасі є початком шляху до припинення війни.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

"На жаль, є три бойові втрати за цей час, за 103 дні режиму припинення вогню. Абсолютної тиші немає, на жаль. Але якщо побачити реальні цифри, то розуміємо, що за ці 103 дні в п'ять з половиною разів зменшилася кількість обстрілів і вдесятеро – кількість загиблих українських військових", – заявив Зеленський, перебуваючи з робочою поїздкою на Донбасі учора.

Президент зазначив, що зменшення кількості бойових втрат з української сторони – це результат роботи українських військових, дипломатів, делегації України в Тристоронній контактній групі та глави делегації Леоніда Кравчука.

"Це початок шляху до відновлення нашої територіальної цілісності й до припинення війни. Без таких складних кроків не буде того бажаного результату", – наголосив Володимир Зеленський.

Глава держави висловив переконання, що встановлення миру на Донбасі можливе.

"Без віри не можна перемогти. Без віри не можна жити. І без віри, я впевнений, усе було б заморожено, як і в попередні роки, і не було б ніяких кроків уперед. Тому з цією вірою живемо. Але не тільки з вірою та словами, а й з реальними кроками", – сказав він.

Нагадаємо, що вчора Володимир Зеленський у рамках робочої поїздки перебуває на Донбасі, де зустрічався із військовими.

Крім того, він був присутній при відкритті КПВВ "Щастя".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: