fbpx
Сьогодні
22:28 06 Лис 2020

Російського актора Єфремова було відправлено до колонії

Засудженого на сім з половиною років ув'язнення за ДТП зі смертельним результатом російського актора Михайла Єфремова відправили до місця відбування покарання.

Про це повідомив Інтерфакс із посиланням на пресбюро московського управління Федеральної служби виконання покарань.

"Згідно ст. 75 Кримінально-виконавчого кодексу РФ адміністрація СІЗО повідомить одного з родичів за вибором засудженого про те, куди він прямує для відбування покарання", – йдеться в повідомленні.

При цьому інформоване джерело повідомило агентству, що Єфремов відбуватиме покарання у виправній колонії в одному з регіонів Росії, не уточнивши пункту призначення.

Раніше член Громадської спостережної комісії (ГСК) Москви Марина Литвинович сказала, що Єфремов залишиться відбувати покарання в госпзагоні при СІЗО-5 в Москві. Однак у підсумку було прийнято інше рішення.

Нагадаємо, ДТП за участю Єфремова сталося 8 червня на Садовому кільці в Москві. Автомобіль актора виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з фургоном, водій якого Сергій Захаров від отриманих травм помер. У момент аварії артист був п'яний.

3 вересня Єфремов у суді визнав провину у справі про смертельну ДТП, хоча раніше не визнавав її, стверджуючи, що нічого не пам'ятає, а його захист приводив на процес свідків, які говорили, що Єфремов у момент зіткнення був на пасажирському місці.

У вересні його було засуджено на 8 років ув'язнення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: