fbpx
Сьогодні
17:13 06 Лис 2020

Нардепи розташували свої приймальні у бізнес-центрі Коломойського, що захищає останнього від обшуків, - ЗМІ

Низка народних депутатів, котрих пов'язують із олігархом Ігорем Коломойським, розташували свої приймальні у його бізнес-центрі, що забезпечує власника від обшуків.

Такий висновок було зроблено журналістами "Схем" опісля власного розслідування.

У бізнес-центрі "Міленіум" розташований офіс олігарха Ігоря Коломойського та ще низка офісів з орбіти неформальної групи "Приват". І саме у ньому розташували свої приймальні 7 депутатів від "Слуги народу".

Так, Ольга Василевська-Смаглюк у  цій будівлі під приймальнями зазначила дев'ять офісів та дві частини холу на трьох різних поверхах.

Олександр Куницький – депутат від "Слуги народу" зареєстрував на Володимирській, 12 приймальню у шести офісах 7-го та 8-го поверхів і в частині холу.

Олександр Дубінський має у "Міленіумі" приймальні у тринадцяти офісах та ще трьох частинах холу на трьох різних поверхах.

Приймальня депутатки від групи "За майбутнє" Ірини Констанкевич займає увесь 9-й поверх. Той самий 9-й поверх використовує як приймальню колега Констанкевич по депутатській групі – Тарас Батенко.

Позафракційний Руслан Требушкін вказав усю будівлю на Володимирській, 12 як одну із своїх приймалень – без жодної конкретики.

Ігор Палиця, лідер партії "За майбутнє", давній бізнес-партнер та багаторічний соратник Коломойського, зазначив своєю депутатською приймальнею увесь п'ятий поверх бізнес-центру "Міленіум".

"Таким чином, статус службових приміщень народного депутата створює перешкоду у проведенні слідчих дій, як такий собі захисний щит", – підсумовують у журналісти.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: