fbpx
Сьогодні
21:32 05 Лис 2020

"Моя реакція буде більш жорстокою, ніж у правоохоронних органів": Єрмак пригрозив тим, хто спробує прикриватися його ім’ям

Фото: ОПУ

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак заявляє, що готовий жорстко реагувати на спроби будь-кого прикриватися його ім'ям під час вчинення корупційних діянь чи інших порушень закону.

В ефірі програми «VIP з Наталією Мосейчук» на телеканалі «1+1» він наголосив, що не має так званих любих друзів – наближених людей, до яких застосовуються більш м'які вимоги.

«Якщо, наприклад, згадати Миколу Тищенка (народний депутат з фракції «Слуга Народу». – Ред.), то, якщо з ним щось трапиться, йому буде потрібна допомога з точки зору здоров'я, з точки зору його близьких, безумовно, я прийду йому на допомогу. Але цього ніколи не буде, якщо це стосуватиметься корупції, порушення закону. Тут моя позиція є принциповою», – сказав керівник Офісу Президента України.

Андрій Єрмак розповів, що мав розмову з Миколою Тищенком, під час якої наголосив на неприпустимості використання імені керівника Офісу Глави держави задля уникнення відповідальності за якісь протиправні дії.

«Якщо я колись дізнаюся, що хтось прикривається моїм ім'ям, щось робить протизаконне, корупційне від мого імені, повірте – моя реакція буде більш жорстокою, ніж навіть реакція правоохоронних органів», – заявив Андрій Єрмак.

У червні Лерос заявив, що передав у НАБУ відомості, які свідчать про корупційну діяльність Єрмака, його кума Тищенка та ексдепутата Київради Дениса Комарницького.

7 жовтня Лерос оприлюднив другу частину записів розмов нібито нардепа від "Слуги народи" Миколи Тищенка і бізнесмена Дениса Комарницького, під час яких ті обговорюють можливий напад на Лероса.

Нагадаємо, 2 жовтня Гео Лерос опублікував обіцяні плівки, на яких нібито записані розмови "смотрящего за Києвом" Дениса Комарницького із заступником голови фракції "Слуга народу" Миколою Тищенком.

Згодом на це відреагували у "Слузі народу" — нардеп Олександр Качура подав заяву до Державного бюро розслідувань і Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: