fbpx
Сьогодні
18:59 04 Лис 2020

У Денісової пояснили, як повернути ОРДЛО за допомогою КПВВ

Представники уповноваженої з прав людини в Україні вважають, що «потрібно на прикладі показувати, де краще», а також зробити так, щоб «люди почували себе комфортно» вже на КПВВ.

Про це розповів представник омбудсмена в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський в інтерв'ю «Східному варіанту».

За словами Павла Лисянського, вже зараз омбудсмен Людмила Денисова та її представники намагаються лобіювати рішення, спрямовані на поліпшення соціальних стандартів і гарантій на підконтрольній території Донбасу.

«Сьогодні різниця між ОРДЛО і вільною територією Донбасу просто разюча. Так, у нас теж є проблеми. Але, якщо, скажімо, нашому шахтареві не платять зарплату, він зможе добитися правди через профспілкову організацію або через суд. Знову ж таки, у нас почали будувати дороги, відкривають додаткові пункти пропуску. Я вважаю, це заслуга нинішньої влади. Коли їх відкриють, впаде навантаження з Донецької області. Люди з окупованої Луганщини зможуть приїжджати на машинах», – упевнений правозахисник.

Він зазначив, що вже зараз є напрямки для розвитку. Наприклад, змінити умови на КПВВ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: