fbpx
Сьогодні
20:34 04 Лис 2020

Штаб Трампа вимагатиме перерахунку у Вісконсині

Фото Reuters

Штаб Дональда Трампа повідомив, що запросить про перерахунок голосів в ключовому штаті Вісконсин, де з невеликою перевагою лідирує демократ Джо Байден.

Про це йдеться у заяві менеджера кампанії Трампа Білла Степ'єна, повідомляє "ЄП".

"Надходили повідомлення про порушення в декількох округах Вісконсина, які викликають серйозні сумніви у вірогідності результатів. Президент перебуває в межах порогу, щоб запросити перерахунок, і ми негайно зробимо це", – йдеться у заяві.

Вісконсин входить до списку ключових штатів, де перемогу одного із кандидатів важко спрогнозувати. Перемога у Вісконсині дає 10 голосів виборників.

Перемога у Вісконсині є важливою для перемоги Джо Байдена на виборах в цілому. Після обробки понад 98% бюлетенів розрив між кандидатами складає 0,6% або 20 533 голоси на користь Байдена, за оцінкою The New York Times.

Нагадаємо, у штабі кандидата на пост президента США демократа Джо Байдена заявили, що він здобув перемогу в одному з ключових штатів країни Вісконсині.

Раніше Байден обійшов чинного президента Дональда Трампа у штаті Мічиган за результатами обробки 94% відсотків бюлетенів.

Мічиган – один із ключових штатів, де перемогу одного із кандидатів важко спрогнозувати до остаточного підрахунку голосів.

Перемога у Мічигані дає 16 голосів виборників. Загалом для перемоги на виборах президента необхідно мінімум 270 голосів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: