fbpx
Сьогодні
09:31 04 Лис 2020

Голова Окружного адмінсуду, якого НАБУ оголосило в розшук, знаходиться на лікарняному з COVID-19

Павло Вовк

Голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк у Facebook написав, що здивований оголошенням себе в розшук і додав, що зараз перебуває на лікарняному через коронавірус.

«Дізнався з ЗМІ, що мене знову оголосили в розшук — вдруге за два місяці. У справі, в якій я навіть не є підозрюваним. Те, що я не підозрюваний у справі, яку розслідує НАБУ, вже підтверджено і рішеннями Вищої ради правосуддя, і судів. У НАБУ про них прекрасно знають, але, тим не менше, продовжують влаштовувати цирк. Продовжують робити те, що вони почали 5 років тому, коли вперше прийшли до мене з претензіями за надуманими обставинами. Тривають спроби взяти під контроль судову систему. Спочатку в інтересах Порошенка, тепер в інтересах іноземних господарів», — написав він у Фейсбуці.

Вовк також додав, що в країні зараз не конституційна криза, а криза «здорового глузду».

«Закони підміняються "революційною доцільністю", а головний антикорупційний орган перетворюється на медіакілера і дешеве піар-агентство. Я бачу, що президенту болить те, що відбувається в країні і, в тому числі в сфері боротьби з корупцією. Він дуже правильно сказав про необхідність перезавантаження. І почати його потрібно з перезавантаження структур, які плюють на закони, які управляються ззовні і діють в незрозуміло чиїх, але не в українських інтересах», — написав Вовк.

Привіт з розшуку!Я на лікарняному https://bit.ly/3jWkre2Уважно шукаю виключення зі статті 19 Конституції України, для виправдання того що відбувається.

Posted by Павло Вовк on Tuesday, November 3, 2020

На сайті суду повідомляється, що Павло Вовк з 2 листопада вийшов на лікарняний у зв'язку з самоізоляцією через захворювання на коронавірус.

Обов'язки голови суду виконує його заступник Володимир Келеберда.

«Інформація НАБУ про систематичне ігнорування викликів, очевидно, не відповідає дійсності. Наголошуємо на необхідності співробітників НАБУ дотримуватися чинного законодавства і не вдаватися до чергових піар-акцій, розраховуючи на поширення маніпулятивної інформації в ЗМІ», — повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, 3 листопада Національне антикорупційне бюро України оголосило в розшук голову Окружного адмінсуду Павла Вовка в рамках кримінального провадження про створення злочинної організації з метою захоплення влади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: