fbpx
Сьогодні
22:30 03 Лис 2020

Зеленська оголосила про створення нового санітарного регламенту для шкільних їдалень

Перша леді країні Олена Зеленська взяла участь в онлайн-нараді з командою проєкту з оновлення системи шкільного харчування.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

Застарілий регламент, як пояснює пані Зеленська, не давав можливості ані зробити шкільне меню більш різноманітним, ані врахувати особливі дієтичні потреби дітей. Крім того, у новому документі тепер чітко визначено, що можна і що заборонено продавати у шкільних буфетах, надані нові можливості для організації харчування у школах.

Так само на онлайн-нараді було затверджено Методичні рекомендації щодо особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти. Це має запобігти постачанню до шкільних їдалень небезпечних або неякісних харчових продуктів. Додатково Мінекономіки спільно з МОН планує незабаром провести низку вебінарів для представників закладів освіти та їхніх засновників, зокрема членів тендерних комітетів.

"Ще багато питань перебуває в роботі: двотижневі меню, оновлення харчоблоків у школах, інформаційна програма для школярів, батьків, учителів тощо. Попереду багато викликів, але перші, дуже важливі кроки вже зроблено!", – підсумовує дружина президента.

Днями я взяла участь в онлайн-нараді з командою проекту з оновлення системи шкільного харчування. Маю кілька позитивних…

Posted by Олена Зеленська on Tuesday, November 3, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: