fbpx
Сьогодні
20:29 03 Лис 2020

Раджу панові Тупицькому не засмічувати інформаційний простір істеричними заявами, - голова РНБО

Фото ОПУ

Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на заяви голови Конституційного суду України Олександра Тупицького щодо загроз від звільнення суддів.

Своїми міркуваннями з цього приводу голова РНБО поділився у Фейсбуці.

На думку Данілова, "судді своїм рішенням від 27 жовтня посягнули на низку фундаментальних засад конституційного ладу в Україні, здійснивши по суті спробу повалення конституційного ладу та зміни політичного курсу країни".

Секретар РНБО порадив пану Тупицькому "не засмічувати інформаційний простір істеричними заявами, а разом з адвокатом думати над лінією захисту в суді".

Водночас, він підтримав дії президента Володимира Зеленського, вважаючи що він повністю зміг виконати покладені на нього обов'язки.

"Наостанок хочу закликати: припиніть шантажувати країну. Не варто керуватися принципом, що замовлення вітчизняних олігархів та іноземних "спонсорів" має бути відпрацьоване в будь-якому разі. Це шлях до прірви. Ростов не гумовий, і власні маєтки через кордон перевезти не вдасться", – підсумував Данілов.

Останні заяви Голови Конституційного Суду пана Тупицького дивують неадекватністю оцінок ситуації та перебільшенням…

Posted by Олексій Данілов on Tuesday, November 3, 2020

Нагадаємо, що сьогодні Олександр Тупицький заявив, що Верховна Рада не має законодавчого права розпустити КСУ, а також що у такому випадку це може призвести до загрози територіальній цілісності України.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: