fbpx
Сьогодні
10:12 03 Лис 2020

Під Радою мітингують власники авто на "євробляхах" та вимагають розглянути законопроєкт

фото з фейсбуку "АвтоЄвроСила"

Під будівлею Верховної Ради у Києві власники автомобілів на єврономерах вимагають від депутатів ухвалити законопроєкт №3704 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо упорядкування структури акцизного податку».

На акцію зібрались кілька сотень автомобілістів.

Організатором заходу виступає Всеукраїнська громадська організація «АвтоЄвроСила». Участь в акції приймають представники організації з різних міст України.

Основною вимогою учасників акції є ухвалення парламентом законопроєкту щодо виключення легкових авто з переліку підакцизних товарів та скасування норми про справляння з їх реалізації акцизного податку. Також законопроєкт №3704 спрощує митні процедури оформлення та реєстрації автомобілів на іноземних номерах.

Учасники акції вимагають від парламентаріїв: зібрати Комітет ВР з питань фінансів, податкової та митної політики, проголосувати за законопроєкт №3704 на комітеті, поставити законопроєкт №3704 на голосування Верховної Ради, ухвалити законопроєкт №3704 та передати на підпис Президенту.

Підтягуйтесь!

Posted by Авто Евро Сила on Monday, November 2, 2020

Нас багато💪💪💪

Posted by Авто Евро Сила on Monday, November 2, 2020

За словами організаторів, акція може бути продовжена до середи 4 листопада.

30 жовтня електронна петиція до Президента Володимира Зеленського щодо ухвалення законопроєкту про доступне розмитнення та знаходження на території України автомобілів на європейській реєстрації набрала необхідну для розгляду кількість голосів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: