fbpx
Сьогодні
14:07 03 Лис 2020

На виборах мера Києва лідирує Кличко

Київська міська територіальна виборча комісія опрацювала протоколи із семи територіальних виборчих округів у столиці. За попередніми підрахункам, на виборах мера Києва лідирує Віталій Кличко.

Про це на брифінгу заявив заступник голови Київської міської територіальної виборчої комісії Микола Нілов.

"Станом на сьогоднішній день Київська міська комісія прийняла і врахувала відомості з 7 територіальних виборчих округів по місту Києву. Всього територіальних виборчих округів у нас 13. І вже по 7-ми ми маємо результати про вибори Київського міської голови і Київради. Попередньо хочемо зазначити, що на мерських перегонах лідирує чинний мер, але остаточні результати будуть тоді, коли здадуться всі райони, і всі територіальні виборчі округи будуть опрацьовані членами Київської міської виборчрї комісії", – сказав Нілов.

Він зазначив, що протоколи надійшли з 10 територіальних виборчих комісій і прийняті та враховані від Голосіївської, Дарницької, Дніпровської, Печерської, Подільської та Солом'янської територіальних виборчих комісій.

"Якщо казати по цифрах, то ми на сьогоднішній день обробили вже 56%, якщо враховувати виборчі дільниці. Тобто, враховано результат по 56% виборчих дільницях у місті Києві", – зазначив він.

Рубрика:
Київ Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: