fbpx
Сьогодні
10:45 02 Лис 2020

В Україні запрацював контактцентр із протидії коронавірусу: кожен зможе зателефонувати туди з питаннями про COVID-19

English version here

В Україні почав роботу Всеукраїнський контактцентр МОЗ із протидії коронавірусу.

Про це сказав на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

"Сьогодні розпочав роботу Всеукраїнський контактцентр МОЗ із протидії коронавірусній хворобі. Відтепер кожен громадянин України, у якого виникають питання стосовно коронавірусу, може зателефонувати, незалежно від того, де цей громадянин знаходиться на території нашої країни. І так він зможе отримати відповідну інформацію", – сказав Степанов.

Він зазначив, що номер безкоштовний – 0 800 60 20 19. 

За словами міністра, у контактцентрі працюватимуть 150 операторів, і він діятиме цілодобово.

"Ми бачимо, що дуже сильно збоять гарячі лінії, які розташовані в регіонах. Це стосується практично всіх без винятку регіонів. Саме тому було прийнято рішення зробити такий великий, єдиний на всю Україну контактцентр", – додав Степанов.

За словами міністра, телефонувати у контакт-центр можна, якщо ви не можете додзвонитися своєму сімейному лікарю, отримати направлення на аналізи чи комп'ютерну томогрфію, або у вас виникло питання з ПЛР-тестуванням.

Крім того, міністр уточнив, яким буде алгоритм дій після дзвінка. 

"Зрозуміло, щоб з'ясувати інформацію і надати вам вичерпну відповідь, оператору потрібно буде зв'язатися з відповідним містом та сімейним лікарем.

Все це буде фіксуватися та реєструватися в CRM-системі, яка автоматично буде надсилати його на розгляд в регіони. А після отримання відповіді оператор обов'язково повинен вам зателефонувати", – пояснює Степанов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: