fbpx
Сьогодні
Можливості 16:18 02 Лис 2020

Повернутися з перемогою: розповідаємо про переможців Startup World Cup попередніх років

За останні три роки Кубок світу зі стартапів вигравали проєкти, що пропонували інноваційні рішення для транспортної, медичної та освітньої галузей. 

Зокрема, у 2019 році головний приз – 1 000 000 дол. – у Великому фіналі Startup World Cup у Кремнієвій долині отримав в′єтнамський стартап AbivinЇхня розробка – програмне забезпечення «Abivin vRoute». Воно дозволяє управляти логістичними ланцюжками компаній: будує оптимальний маршрут за кілька секунд, зменшує логістичні затрати на 20-40%, забезпечує цифровізацію поставок товарів та підвищує ефективність управління бізнесом.

Startup World Cup-2018 виграв стартап Leuko Labs (США). Це технологічний проєкт, що розробляє портативний домашній пристрій для неінвазійного моніторингу лейкоцитів – PointCheck™. Він поєднує в собі оптику та штучний інтелект і вимірює рівень лейкоцитів без забору крові – шляхом прикріплення до пальця пацієнтів, які отримують хіміотерапію.

Тріумфатором Startup World Cup-2017 став японський стартап UniFa. Він запропонував проєкт «розумного» дитячого садка, в якому спеціальні пристрої передають фото, інформацію про здоров′я дітей та їхні успіхи в освіті одразу на смартфони батьків.

Одразу після перемоги на Startup World Cup (і отримання призу в 1 000 000 долл.) стартап UniFa залучив фінансування ще на 10 000 000 дол. За три роки після перемоги у Кремнієвій долині UniFa у кілька разів збільшив обсяги продажів та клієнтів.

Це – історія конкурсу. А твій стартап – має нагоду стати його майбутнім!

Реєструйся на регіональний відбір просто зараз: https://bit.ly/2GSHfy3

"Рубрика" — медіа-партнер Startup World Cup

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: