fbpx
Сьогодні
15:09 31 Жов 2020

Медведчук запропонував розпустити парламент

Олігарх та один із очільників партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук заявив про потребу розпуску Верховної Ради.

Відповідна заява була опублікована на сторінці партії у Фейсбуці.

У своїй промові олігарх критикує сучасну владу і стведжує, що "гостро стоїть питання перезавантаження влади".

Медведчук звернувся до президента Зеленського: "Шановний Володимире Олександровичу! Оцініть політичну, економічну та соціальну ситуацію в країні… Якщо ви називаєте себе народним президентом – вам потрібно прийняти рішення про розпуск парламенту та оголошення дострокових виборів до парламенту України", – стверджує Віктор Медведчук.

Виктор Медведчук во время визита в Закарпатскую область: Роспуск парламента – это единственный выход из политического кризиса в Украине

Posted by Пресс-служба Виктора Медведчука on Saturday, October 31, 2020

Натомість, у партії "Європейська Солідарність" уже встигли відреагувати на подібні заклики.

"Заява Медведчука про дострокові парламентські вибори – це сигнал про початок активної фази операції Кремля з повернення України під російський протекторат. В цьому контексті стає зрозумілою ініціювання ОПЗЖ конституційної кризи, а також блокування підрахунку голосів у ТВК на поточних місцевих виборах, як технології впливу на результат", – написала Ірина Фріз на своїй сторінці.

Також на її думку дострокові парламентські вибори призведуть до крайньої поляризації парламентських сил та підвищення градусу радикалізації в країні. Це прагнення Кремля, за яким слідує повторення сценарію 2014 року та розхитування ситуації в більшості областей України.

Ірина Фріз про заяву Медведчука

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: