fbpx
Сьогодні
16:32 30 Жов 2020

Чому саме Startup World Cup: як долучитися стартаперам з України

Тому що Startup World Cup – це Кубок світу для стартапів!

Startup World Cup – це найбільша глобальна конференція-конкурс стартапів з фіналом у Кремнієвій долині, де кращі стартапи з понад 50 країн світу змагаються за головний приз в 1 000 000 долларів.

Якщо говорити про конкурс у цифрах, то Startup World Cup – це:

  • 500 спікерів
  • 2 500 інвесторів
  • 50 000 учасників з усього світу

До того ж – це не лише змагання за мільйон.

Великий фінал конкурсу у Кремнієвій долині – це реальна можливість долучитися до глобальної стартап-мережі, познайомитися з провідними венчурними капіталістами, бізнесменами та керівниками технологічних компаній світового рівня. Серед ключових спікерів івенту – Стів Возняк (співзасновник Apple), Марк Рендольф (співзасновник Netflix), Адам Чейер співзасновник Siri), Марсело Клаур (головний операційний директор Softbank), Рід Хоффман (генеральний директор-засновник LinkedIn) та ін. Учасники фіналу Startup World Cup зможуть не лише презентувати свій проект, а й почути поради світових експертів, знайти партнерів та майбутніх інвесторів.

Тож регіональний відбір Startup World Cup, що його привіз до України бізнес-інкубатор Ukrainian Future, – це унікальна нагода для інноваторів поїхати на фінал до Кремнієвої долини та заявити про свій стартап на глобальному рівні!

Стань частиною світової стартап-історії! Реєструйся на регіональний відбір Startup World Cup Ukraine просто зараз: https://bit.ly/2GSHfy3

"Рубрика" — медіа-партнер Startup World Cup

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: