fbpx
Сьогодні
20:55 30 Жов 2020

ЦВК опублікувала перші офіційні результати місцевих виборів

В Україні офіційно оголосили результати місцевих виборів в 64 місцевих радах. Станом на 16:00 п'ятниці, 30 жовтня, 84 голів міських, селищних та сільських рад визнано обраними.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

У ЦВК уточнили, що обраними визнали вже 20 міських голів, 17 селищних та 47 сільських голів у 23 областях, а також депутатів 8 міських, 15 – селищних і 41 – сільської рад.

Списки обраних місцевих рад і міських, селищних і сільських голів опубліковано на сайті ЦВК.

🔔На нашому сайті з'явились перші результати голосування.До ЦВК надійшли перші протоколи із підсумками голосування….

Posted by Центральна виборча комісія – Central Election Commission of Ukraine on Friday, October 30, 2020

За інформацією ЦВК, усі виборчі дільниці закінчили підрахунок голосів та складання протоколів ДВК. Майже всі дільниці вже передали протоколи до сільських, селищних та міських ТВК.

Загалом районні ТВК ухвалили 682 протоколи (понад 45,4% від загальної кількості протоколів), обласні ТВК – 503 протоколи (понад 36,8%).

У неділю, 25 жовтня, в Україні відбулися місцеві вибори. Голосування вперше пройшло за правилами нового Виборчого кодексу. Українські виборці вибирали кандидатів в депутати міських, районних, обласних рад, а також мерів своїх міст, голів сільських і селищних рад. За даними Центральної виборчої комісії, явка на момент закриття виборчих дільниць склала 36,88%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: