fbpx
Сьогодні
12:35 29 Жов 2020

Міністр фінансів пояснив, яких результатів очікує від нового глави митниці

Фото mof.gov.ua

Павло Рябікін на посаді голови Державної митної служби повинен продемонструвати результати в найкоротші терміни, а саме – щодо виконання доходів бюджету і продовження трансформації відомства в ефективну сервісну службу.

Про це прокоментував міністр фінансів Сергій Марченко в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

"Очікую від нового керівника митниці швидких результатів за двома напрямами. Перше. Виконання доходів бюджету, що дозволить забезпечити фінансову стабільність і підтримати економіку країни.

І друге – продовження трансформації митниці в сучасну, прозору, ефективну сервісну службу європейського зразка".

"Завдання нового керівника – показати результати в найкоротші терміни, з урахуванням того, що всі процеси вже запущені – перш за все, трансформація митниці в єдину юрособу і атестація митників", – додав він.

Глава Мінфіну відзначив, що Рябікін має достатній досвід на попередніх державних посадах для забезпечення успішної трансформації відомства.

Як повідомлялося, уряд узгодив призначення на вакантну посаду глави Держмитслужби Павла Рябікіна. У відповідності з усіма процедурами він проходить спецперевірку.

"За її підсумками буде прийнято відповідне рішення про призначення. Зазначу: на період дії карантину шляхом укладання строкового контракту щодо проходження держслужби", – сказав міністр фінансів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: