Доставка їжі з Bolt: платформа запускає нову послугу

Провідна європейська транспортна платформа Bolt запускає сервіс доставки їжі Bolt Food у Києві. Компанія вже співпрацює з понад 9000 ресторанами-партнерами. Україна стала 15 країною, де була запущена ця послуга. 

  • З метою безпеки їжа доставлятиметься тільки безконтактним способом, а оплата здійснюватиметься за допомогою банківської карти.
  • У період запуску послуга доставки буде безкоштовною. Далі її вартість буде в середньому на 10-15% нижчою, ніж в інших подібних сервісах. 
  • До платформи в Україні вже приєдналося понад 150 ресторанів: KFC, «Пузата Хата», «Тайський привіт», «Китайський привіт», «В'єтнамський привіт», Meiwei, «БагатоЛосося», «Musafir», «Cinnabon», и другие.
  • Мінімальна вартість замовлення складає 100 грн.
  • У період запуску доставка їжі буде відбуватися у центральних районах Києва. Згодом зона покриття буде розширюватися. 
  • Середній час доставки становитиме від 20 до 40 хвилин.

«Уже понад 2 млн людей користується платформою Bolt в Україні. Саме для них ми щодня працюємо над поліпшенням якості та розширенням спектру послуг. У нас є неабиякий досвід у галузі замовлення поїздок, що став основою для запуску Bolt Food у Києві. Ми хочемо, щоб наш новий сервіс сподобався користувачам і зайняв лідируюче місце на українському ринку доставки їжі», ― повідомляє регіональний менеджер Bolt Тарас Потічний.

Замовити доставку їжі в рамках нової послуги буде так само просто, як замовити поїздку. Щоб скористатися сервісом, потрібно завантажити додаток Bolt Food для смартфона. Якщо у вашому телефоні вже встановлений додаток Bolt, усі дані будуть перенесені з нього автоматично.

«Компанія Bolt швидко реагує на виклики, які диктує час. Ми подбали про те, щоб контакт кур'єрів із персоналом ресторанів і користувачами сервісу був мінімальним. Це важливий захід безпеки під час пандемії. Саме тому зробити замовлення можна буде тільки зазначивши конкретне місце, де має бути залишений пакунок із їжею», ― коментує Ігор Шрамко, регіональний менеджер Bolt Food.

Свіжі дописи

  • Новини

Кабмін дозволив ДСНС надавати платні послуги для оцінки відповідності у сфері цивільного захисту

Уряд ухвалив рішення, яке матиме вагоме значення для відновлення. Так, сьогодні, 30 квітня, Кабінет Міністрів… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

В Україну екстрадували організатора “схем для ухилянтів”, який переховувався в ЄС, – СБУ

За матеріалами Служби безпеки правоохоронні органи Болгарії екстрадували в Україну лідера злочинної організації, яка вивозила… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Уряд виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів

Під час засідання 30 квітня Уряд виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів. Про… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Зробити робота і перші кроки в IT: як сільські школи відкривають наукові лабораторії

Мрія — перший крок до успіху! Доведено школами в невеликих містах і селах. Адже саме… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Як вибрати журнальний столик на будь-який гаманець та смак у Києві

Обираючи журнальний столик, кожен з нас звертає увагу на дизайн, практичність та якість матеріалів. Особливо… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

ППО та дронами: Латвія погодила передачу нового пакету військової допомоги для України

Прем'єр-міністерка Латвії Евіка Сіліня заявила про надання Україні нового пакета військової допомоги. Відповідну інформацію посадовиця оприлюднила у… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.