fbpx
Сьогодні
14:23 28 Жов 2020

Командування ООС закриває КПВВ "Станиця Луганська" до 15 листопада через COVID-19

У зв'язку зі стрімким поширенням СOVID-19 на тимчасово окупованій території Луганщини пропуск осіб через лінію розмежування в КПВВ «Станиця Луганська» призупинено до 23 год. 59 хв 15 листопада 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони

Як зазначається, для громадян залишається можливість перетнути лінію розмежування в цьому КПВВ лише за окремим рішенням командувача. Таке рішення може бути прийняте, виходячи з документально підтверджених життєво важливих обставин соціально-гуманітарного характеру.

«Додатково інформуємо, що за рішенням командувача ООС громадяни, які мають зареєстроване місце проживання на тимчасово окупованій території України, у КПВВ «Станиця Луганська» можуть бути пропущені через лінію розмежування до місця реєстрації».

У Міноборони наголосили, що поширення COVID-19 на тимчасово окупованій території Луганщини стало критичним. Окупаційна адміністрація РФ не спроможна стабілізувати епідемічну ситуацію. Суттєво погіршує стан справ відсутність там достатньої кількості кваліфікованих медичних працівників та засобів протидії захворюванню.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: