fbpx
Сьогодні
22:16 27 Жов 2020

Донецький "Шахтар" зіграв у нічию з міланським "Інтером"

Фото: Reuters

27 жовтня в Києві на НСК "Олімпійський" в рамках 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів зустрічалися донецький "Шахтар" і "Інтер".

Каштру виставив ідентичний склад футболістів, які починали сенсаційний поєдинок проти "Реала", проте майже відразу травмованого Дентіньо змінив Тайсон, пише ДТ.

Перша половина зустрічі пройшла в атаках гостей, які створили кілька забійних моментів, але у всіх епізодах вдало зіграв молодий голкіпер донеччан Трубін.

Донецький

Фото: Reuters

У другому таймі "Інтер" продовжив володіти ігровою перевагою, але український клуб зумів вистояти і здобути важливе очко.

Відзначимо, що поєдинок пройшов з вболівальниками на трибунах. "Гірники" отримали дозвіл на допуск 15% глядачів на трибуни НСК "Олімпійський".

"Шахтар" – "Інтер" – 0:0

"Шахтар": Трубін, Додо, Бондар, Хочолава (Матвієнко, 62), Корнієнко, Майкон, Маркос Антоніо, Марлос (Алан Патрік, 87), Соломон, Тете, Дентіньо (Тайсон, 15).

"Інтер": Ханданович, Д`Амброзіо (Дарміан, 79), Де Врей, Бастоні, Хакімі, Барелла, Брозовіч, Відаль (Еріксен, 79), Янг (Пінамонті, 85), Лукаку, Мартінес (Перішич, 72).

Попередження: Бастони, Відаль.

Нагадаємо, в першому турі Ліги чемпіонів "Шахтар" в Мадриді обіграв "Реал" з рахунком 3:2, а "Інтер" зіграв внічию з менхенгладбахської "Боруссією" (2:2).

У третьому турі групи Ліги чемпіонів "Шахтар" 3 листопада в Києві зустрінеться з "Боруссією".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: