fbpx
Сьогодні
16:29 26 Жов 2020

У Києві завершують підрахунок голосів: нові подробиці

Фото Reuters

У Києві на місцевих виборах, які пройшли 25 жовтня, члени виборчих комісій завершують підрахунок голосів. Багато представників комісій вже звозять бюлетені до територіальних виборчих комісій.

Телеканал "Україна 24" побував у територіальній виборчій комісії Святошинського району і ще у двох ТВК.

На всіх виборчих дільницях великі черги, куди працівники виборчих дільничих комісій звозять свої бюлетені з бланками та їх здають. Але з незрозумілих причин це відбувається дуже довго, на деяких дільницях навіть немає організованої черги.

Повідомляється, що люди не сплять по 30 годин і більше, і навіть не знають, коли вони звільняються, оскільки їм треба спочатку здати всю інформацію, тільки після цього йти відпочивати.

Пан Євген, голова однієї з ДВК у Святошинському районі, розповів, що чекає своєї черги з 5-ї ранку.

"Ми в черзі 92-і. Зараз заходить тільки 71-й номер. На комісію витрачається в середньому по 40 хвилин, якщо все пораховано правильно і не треба їх перераховувати заново. А це передбачає знову повертатися, знову просити. У нас є прецеденти, що по п'ять разів люди повертаються, це неодноразово. Це дуже складний момент, організація геть погана. Наскільки можна не поважати людей, так до них ставитися. Тут був справжнісінький циганський табір", – зауважив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: