fbpx
Сьогодні
21:05 26 Жов 2020

Нардеп від "Слуги народу" хоче скласти мандат: що відомо

Народний депутат від «Слуги народу» Зіновій Андрійович заявив, що складе свої повноваження, щоб очолити Надвірнянську ОТГ в Івано-Франківській області.

Як повідомляє «Суспільне Карпати», депутат говорить, що попередні дані свідчать про те, що він отримав довіру 60% виборців.

"Я обіцянку, яку озвучив у передвиборній кампанії, виконаю. Відповідно до закону буду писати заяву про складання мандата. Дав завдання юристам з'ясувати, чи буде це до першої офіційної організаційної сесії міської ради або після того. Буду здавати мандат депутата Верховної Ради України, щоб зосередитися на роботі для суспільства Надвірнянської ОТГ", – заявив Андрійович.

У Раді депутат обіймає посаду голови підкомітету з питань охорони та раціонального використання надр, водних ресурсів комітету з питань екологічної політики та природокористування.

Андрійович був обраний за мажоритарною системою. Коли він складе мандат, на його окрузі (№87, до складу округу входять місто Яремче, Надвірнянський район, частини Богородчанського і Коломийського районів) будуть перевибори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: