fbpx
Сьогодні
15:02 26 Жов 2020

Нардеп Мокан запускає на YouTube проєкт інтерактивного спілкування з міністрами: хто перший гість

Представник уряду у Верховній Раді, народний депутат від «Слуги народу» Василь Мокан започатковує проєкт інтерактивного спілкування з міністрами, що транслюватиме на YouTube-каналі.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

«Започатковуємо новий формат інтерактивного спілкування з міністрами та іншими високопосадовцями Кабміну. Мета проєкту – налагодити ще більш відкриту публічну комунікацію з урядовцями, інформувати суспільство про поточний стан реалізації державної політики у різних сферах життєдіяльності країни, а також сприяти тіснішій взаємодії між виконавчою та законодавчою гілками влади», – написав Мокан.

Він додав, що протягом 30-хвилинного діалогу в рамках проєкту говоритиме з міністрами та іншими посадовими особами ЦОВВ про пріоритети в їхній діяльності та законодавчі ініціативи на найближчий рік, озвучуватиме актуальні запитання від народних депутатів, експертів та активних громадян.

Мокан повідомив також, що його першим гостем буде міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

Він зауважив, що поставити своє запитання можна у коментарях до посту у Фейсбуці, а найцікавіші запитання від користувачів обіцяє поставити безпосередньо Гутцайту під час спілкування, яке можна буде переглянути на YouTube-каналі депутата.

https://www.facebook.com/Mokan.Vasyl/posts/409248943801417

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: