fbpx
Сьогодні
11:04 26 Жов 2020

Міськрада Харкова провела своє опитування – Кернес перемагає в першому турі

Мер Харкова Геннадій Кернес за результатами екзитполів, перемагає на місцевих виборах у першому турі з підтримкою 61,2% виборців.

Такі дані напередодні ввечері озвучив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

«Ми паралельно проводили своє опитування. Мером міста Харкова у першому турі став Геннадій Кернес. Харків'яни бачать, скільки зроблено і яка системна робота ведеться. Я вдячний всім за підтримку нашого міського голови і хочу запевнити, що ми продовжимо розвивати наше улюблене місто», – зазначив Терехов.

За його словами, стан Кернеса, який проходить лікування в «Шаріте», стабільний, і про результати виборів йому вже повідомили. Команда дуже просила зробити фото міського голови, але у клініці дотримуються своїх заходів безпеки.

«Я розмовляв з Павлом Фуксом (друг Кернеса – ред.), який спілкувався з Геннадієм Адольфовичем. Стан – стабільний, сумнівів у лікарів не викликає. Буде його звернення до харків'ян, фото і ролик, і головне – приїзд Геннадія Кернеса в місто Харків», – наголосив перший заступник міського голови.

Раніше повідомлялося, що за результатами екзитполів Кернес (політсила «Блок Кернеса – Успішний Харків») набрав 57,9% голосів, Олександр Фельдман (ОПЗЖ) – 12,12%, Олексій Кучер (Слуга народу) – 11,98%, Олександр Абрамічев (Євросолідарність) – 6,23%, Ігор Черняк (Блок Світличної «Разом») – 4,51%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: