fbpx
Сьогодні
13:48 24 Жов 2020

У Намібії на узбережжя вимило понад 7000 мертвих тюленів

На узбережжі Намібії екологи знайшли понад сім тисяч мертвих тюленів, яких вимило з моря. Досі причина масової загибелі тварин невідома.

Перші смерті тюленів некомерційна група Ocean Conservation Namibia (OCN) зафіксувала ще минулого тижня, пише Reuters.

Природоохоронці знайшли тисячі тварин на півострові Пелікан-Пойнт. Це місце є популярним туристичним регіоном, відомим великою популяцією тюленів та своєю школою дельфінів.

Науд Дрейер, морський біолог з OCN, заявив, що більшість загиблих тварин — це самки та тюленята. Наразі розслідування продовжується, тож цілком ймовірно, що екологи знайдуть ще тіла тварин.

У Намібії на узбережжя вимило понад 7000 мертвих тюленів

Міністерство рибного господарства та морських ресурсів Намібії ще минулого тижня заявило, що надішле біологічні зразки тюленів до Південної Африки, щоб встановити причину смерті тварин. Однак досі цього не зробили через жорсткий контроль щодо перевезення небезпечних продуктів тваринного походження.

Наразі, за словами біолога Дрейера, науковці намагаються встановити причину загибелі тварин, однак досі невідомо, що саме шукати. Серед основних припущень науковців: голодування тварин через міграцію риби, а також токсини та хвороби.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: