fbpx
Сьогодні
10:57 24 Жов 2020

Скаржитися на депутатів та поліцію: в день виборів ДБР відкриє "гарячу лінію"

Державне бюро розслідувань в день місцевих виборів, які відбудуться вже завтра, відкриє "гарячу лінію", куди люди зможуть надсилати скарги на народних депутатів та поліцейських.

Про це повідомляє пресслужба відомства. 

"Державне бюро розслідувань працюватиме у посиленому режимі та прийматиме повідомлення про можливі кримінальні правопорушення  вчинені: високопосадовцями (народні депутати, члени ЦВК); правоохоронцями та військовослужбовцями; суддями", – йдеться в повідомленні.

Якщо у будь-кого з виборців буде інформація про вчинення правопорушення в рамках виборчого процесу, ДБР закликає зателефонувати за номером (044) 294-64-63.

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні відбудуться місцеві вибори — вони матимуть чимало важливих особливостей, оскільки голосування вперше пройде за правилами нового Виборчого кодексу. Українські виборці зможуть обирати кандидатів у депутати міських, районних, обласних рад, а також мерів своїх міст, голів сільських і селищних рад.

За даними громадянської мережі ОПОРА, на чергових місцевих виборах загалом балотується 271 тисяча 362 кандидати, що були висунуті 147-ма політичними партіями або є самовисуванцями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: