fbpx
Сьогодні
15:22 23 Жов 2020

Криклій пообіцяв Зеленському, що в "УЗ" розберуться з підпорядкуванням Донецької залізниці

Президент Володимир Зеленський вважає, що реорганізація філії «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця» має бути доцільною та покращувати умови для працівників.

Про це він заявив у Слов'янську в межах робочої поїздки на Донеччину після спілкування з міністром інфраструктури Владиславом Криклієм.

До президента звернувся заступник голови Донецької ОДА Денис Клюшников з проханням переглянути рішення залізничників про приєднання донецької філії до регіональної філії «Південна залізниця».

«На Донецькій залізниці працює чимало переселенців. Вона виконує важливу соціальну функцію, має колосальне соціальне навантаження. А будь-яка реорганізація має бути доцільною та покращувати умови працівників», – зазначив Зеленський.

Крім того, за його словами, обсяги перевезення «Донецької залізниці» значно перевищують обсяги перевезень, які здійснює харківська філія.

«Пане президенте, переговоримо з керівником «Укрзалізниці» Володимиром Жмаком щодо недопущення таких змін, і депо Донецької залізниці залишиться в їхньому підпорядкуванні», – зазначив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Він зауважив, що будь-яка оптимізація здійснюватиметься з дотриманням прав працівників.

«Зміни у структурі, реструктуризація локомотивного господарства та зміни в підпорядкуванні структурних підрозділів, зокрема депо, мають бути логічними та ґрунтуватись на економічній доцільності», – додав міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: