fbpx
Сьогодні
13:41 21 Жов 2020

Шмигаль чекає пропозицій від регіонів щодо мобільних госпіталів та збільшення ліжок для COVID-хворих

фото: Урядовий портал

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль закликав регіони надавати пропозиції про розгортання мобільних госпіталів та розширення ліжкового фонду.

Про це Шмигаль сказав під час наради з керівниками областей щодо COVID-19 в Україні, інформує Урядовий портал.

«Треба вже ухвалювати рішення про перепрофілювання лікарень. Надавайте пропозиції про розгортання мобільних госпіталів та прорахунки, наскільки можливо розширити ліжковий фонд. Всім уже надійшла субвенція, і до кінця місяця 80% ліжкомісць мають бути забезпечені подачею кисню», — наголосив очільник уряду.

Він також повідомив статистику щодо захворюваності та заслухав інформацію про епідемічну ситуацію в Одеській, Харківській, Донецькій, Львівській областях та у м. Києві.

Шмигаль зазначив, що, за розрахунками РНБО, у найближчі тижні можливе суттєве зростання захворюваності на COVID-19 у Львівській області. Прем'єр закликав голів ОДА переходити від спостережного контролю до активних дій.

Крім того, прем'єр-міністр доручив головам Одеської, Харківської, Донецької, Львівської ОДА та Київської МДА проводити на регулярній основі засідання комісій ТЕБ та НС спільно з органами місцевого самоврядування.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: