fbpx
Сьогодні
09:05 21 Жов 2020

Близько ста депутатів "Слуги народу" на два дні поїхали на Донбас

English version here

фото з фейсбуку Євгенії Кравчук

Близько сотні народних депутатів із фракції «Слуга народу» вранці 21 жовтня виїхали з робочою поїздкою на Донбас, яка триватиме впродовж двох днів.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила заступниця голови фракції Євгенія Кравчук.

«Ми не будемо робити там засідання – це робоча поїздка депутатів. Участь у ній беруть близько ста членів фракції. Ми, коли приїдемо на місце, розділимося на менші групи по 10-12 людей, і цими групами поїдемо з конкретними бригадами на місця їхньої дислокації, де й будемо ночувати. Групи з депутатами будуть розтягнуті фактично по лінії фронту. Думаю, що охопимо й Донецьку, і Луганську області. Перебуватимемо на Донбасі два дні,» – зазначила Кравчук.

Близько ста депутатів

За її словами, під час цієї поїздки парламентарі планують поспілкуватися як з військовослужбовцями, так і цивільними в тих населених пунктах, біля яких дислокуються бригади. Результати ж роботи, проведеної на Донбасі, «Слуги народу» планують обговорити на засіданні фракції вже після повернення до Києва.

Водночас Кравчук пояснила, чому до цієї поїздки на Донбас фракція долучилася не повним складом.

«Це добровільна поїздка. Частина депутатів не поїхали за станом здоров'я – хворіють або нещодавно перехворіли, або ж зайняті на виборах, оскільки є керівниками організацій, кураторами виборів,» – уточнила політик.

Гендерна квота збережена 💪 Їдемо з колегами із Слуга Народу на Донбас

Gepostet von Yevheniya Kravchuk am Dienstag, 20. Oktober 2020

Сьогодні і завтра депутати Слуги народу будуть на Донбасі. В різних містах, різних бригадах – спілкуватись з військовими…

Gepostet von Roksolana Pidlasa am Dienstag, 20. Oktober 2020

Наприкінці вересня голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив про намір фракції провести виїзне засідання на передовій.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: