fbpx
Сьогодні
08:35 18 Жов 2020

Російські бойовики п’ять разів порушили тишу на Донбасі

Упродовж минулої доби, 17 жовтня, збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це йдеться у добовому зведенні Операції об'єднаних сил.

Зокрема, режим припинення вогню російсько-окупаційні війська порушили поблизу Водяного, Авдіївки та Шумів. На цих ділянках зафіксовано поодинокі ворожі постріли із гранатометів різних систем.

Неприцільні постріли не становили загрози життю і здоров'ю, тому українські військові не відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил не було.

Окрім того, на Приазов'ї задокументовано ще два порушення досягнутих домовленостей. Так, у районах Пищевика та Широкиного зафіксовано прольоти двох ворожих безпілотників типу Квадрокоптер, із перетинами лінії розмежування. БПЛА противника були подавлені засобами радіоелектронної боротьби ООС, що унеможливило їх подальше застосування.

Від початку поточної доби, 18 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

«Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об'єднаних сил. Українські військові сумлінно виконують завдання за призначенням. Українські захисники, дотримуючись умов домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року, готові адекватно реагувати на будь-які підступні та провокаційні дії противника», — звітують у штабі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: