fbpx
Сьогодні
08:47 17 Жов 2020

У "Слузі народу" не виключають, що Зеленський особисто профінансує опитування 25 жовтня

Фото з Facebook-сторінки Євгенії Кравчук

Опитування, яке президент Володимир Зеленський хоче провести в день місцевих виборів 25 жовтня, може бути профінансоване особисто главою держави.

Про це заявила заступник глави президентської фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук в інтерв'ю Радіо Свобода.

Так, на запитання ведучої, чи може Зеленський сам профінансувати своє опитування, Кравчук відповіла: "Я не виключаю цей факт".

Хоча, за словами депутата, на 99% вона знає ім'я тієї людини, яка профінансує опитування Зеленського, і через кілька днів про це дізнаються всі.

Кравчук запевняє, що партія "Слуга народу" не має відношення до організації опитування.

"Точно ці кошти (які підуть на опитування – ред.) Будуть відображені в декларації, і вони будуть відповідати тим легальним доходам особи, заплатить. Фактично, там не буде якоїсь великої суми, тому надрукувати п'ять мільйонів чорно-білих бюлетенів у вигляді формату А5 – це не такі великі кошти. Платити людям, які будуть здійснювати це опитування, не потрібно, тому що це, очевидно, будуть волонтери", – заявила Кравчук.

Раніше Кравчук заявляла, що опитування" буде проводитися громадською організацією за рахунок одного з меценатів "українського походження".

13 жовтня президент України Володимир Зеленський оголосив про проведення в країні в день голосування на місцевих виборах 25 жовтня всенародного опитування, на якому громадянам буде запропоновано відповісти на п'ять запитань.

Нагадаємо, Разумков пояснив, що коштів на опитування в день виборів не виділяли, а ЦВК не може його проводити.

У "Слузі народу" пояснили, що до опитування 25 жовтня залучать волонтерів, а не ЦВК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: