fbpx
Сьогодні
12:45 17 Жов 2020

В "Слузі народу" відреагували на критику опитування Зеленського

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія відреагував на критику ініційованого президентом Володимиром Зеленський всеукраїнського опитування на виборчих дільницях. Він зазначив, що партія не є організатором і не фінансує це опитування.

Про це Арахамія заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

"Партія "Слуга народу" не є організатором опитування, не фінансує опитування і не є суб'єктом опитування. Мандат на цю всю ініціативу знаходиться особисто у президента України. А законно-незаконно, – у нас люди досить вільно це трактують", – сказав Арахамія.

Нардеп зазначив, що не знає, хто саме буде стояти під дільницями і проводити опитування.

"Коли в намагаєтеся сказати, що немає ніяких волонтерів, я вам навів приклад, що під час першої виборчої в ЗЕ-команді було багато волонтерів і вони до сих пір ці люди є. У нас є партійна організація, у нас є ЗЕ-команди, це фанати президента … я не знаю, хто буде стояти під дільницями", – пояснив він.

13 жовтня президент України Володимир Зеленський оголосив про проведення в країні в день голосування на місцевих виборах 25 жовтня всенародного опитування, на якому громадянам буде запропоновано відповісти на п'ять запитань.

Нагадаємо, Разумков пояснив, що коштів на опитування в день виборів не виділяли, а ЦВК не може його проводити.

У "Слузі народу" пояснили, що до опитування 25 жовтня залучать волонтерів, а не ЦВК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: