fbpx
Сьогодні
08:43 17 Жов 2020

Російські окупанти тричі порушували тишу на Донбасі. Доба минула без втрат

Фото Reuters

За останню добу, 16 жовтня, на Донбасі формування Російської Федерації тричі порушили домовленості про припинення вогню.

Про це йдеться у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил.

Так, режим припинення вогню російсько-окупаційні війська двічі порушили неподалік Водяного. На цій ділянці в обідній час противник вів вогонь із підствольного гранатомета та стрілецької зброї, а ввечері здійснив дистанційне мінування перед українськими позиціями, застосувавши ручний протитанковий гранатомет, пристосований для використання мін ПОМ-2.

Окрім того, у районі Мар'їнки противник застосовував автоматичний станковий гранатомет та стрілецьку зброю.

Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було.

На ворожі вогневі провокації українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували.

Від початку поточної доби, 17 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

«Водночас українські воїни не втрачають пильності та готові до миттєвого реагування на будь-які дії противника», — зазначають у штабі.

«Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Українські військовослужбовці неухильно дотримуються досягнутих домовленостей та сумлінно виконують завдання за призначенням», — йдеться у повідомленні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: