fbpx
Сьогодні
15:50 15 Жов 2020

Зеленський представив нову голову Чернігівської ОДА. Вона була заступницею голови ОПУ

Фото ОПУ

Президент Володимир Зеленський представив нову голову Чернігівської обласної держадміністрації Анну Коваленко.

Про це повідомляє Офіс президента.

Це відбулося на земельному форумі "Земля – народу" у Чернігівській області.

"Хочу представити вам нову керівницю Чернігівської обласної державної адміністрації. Вона буде єдиною в Україні жінкою, яка очолює область", – сказав Зеленський.

Зеленський зазначив, що Коваленко – професійна людина та вручив їй посвідчення.

Президент підкреслив, що нова очільниця Чернігівської ОДА має втілювати в життя перспективні та амбітні цілі для розвитку регіону. Йдеться, зокрема, про сільськогосподарський потенціал.

Зі свого боку Анна Коваленко засвідчила свою готовність до наполегливої роботи на посаді голови Чернігівської облдержадміністрації. Вона зазначила, що добре розуміє проблеми, з якими зіштовхується Україна, а також перспективи та прагнення регіону.

«Буду робити все від мене залежне для того, щоб стрімко розвивався цей регіон. І це можливо лише завдяки щоденній та наполегливій співпраці з вами – присутніми тут народними депутатами, присутніми тут бізнесменами, присутніми майбутніми лідерами регіонального та місцевого рівня. А також за підтримки уряду. Для чернігівців хочу пообіцяти бути відкритою й робити все можливе, щоб крок за кроком їхнє життя ставало кращим», – підкреслила вона.

Ганна Коваленко

Довідка. Анна Коваленко пройшла до Парламенту за списком "Слуги народу" (під № 35).

Вона – українська громадська активістка, журналіст, сотник 39-ї жіночої сотні Самооборони Майдану, колишній радник міністра оборони Степана Полторака.

Коваленко була учасницею проекту олігарха Віктора Пінчука "Нові лідери", консультантом парламентського комітету з питань оборони і безпеки.

Також вона була радником міністра інформаційної політики України, голови Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації. Член клубу дипломатичного представництва офісу зв'язку НАТО в Україні "Жінки на чолі реформ".

Коваленко отримала ступінь магістра театрознавства в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, а також прослухала курс "Військове командування і гуманітарне право" Женевського центру політики безпеки (GCSP) в Женеві (Швейцарія). Вона також вступила до аспірантури Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю "Публічне управління".

З 4 вересня 2019 року Коваленко працювала в Офісі президента України та була заступницею голови ОПУ Андрія Єрмака.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: