fbpx
Сьогодні
21:11 14 Жов 2020

Арахамія прокоментував опитування Зеленського

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що під час опитування, анонсованого Президентом України Володимиром Зеленським, яке пройде під час виборів 25 жовтня, не буде ніякої зради, а будуть нормальні питання.

Про це він заявив в ефірі одного із телеканалів, передає УНН.

"Давайте, я не буду у Президента красти його хліб, і він буде сам н'юзмейкером у цьому питанні, і він буде точно кожного дня, як і обіцяв, повідомляти про кожне питання. Я можу точно запевнити, там немає ніякої зради: немає нічого про Донбас, про окремий статус, про мову ніяких питань, які зараз політичні опоненти намагаються розіграти, не буде. Це нормальні питання, про які сперечаються у суспільстві", — зазначив він.

Окрім того, за словами Арахамії, таких опитувань скоро побільшає, проте не всі вони проходитимуть у такій формі.

"Є вже інфраструктура, люди будуть приходити на вибори, і тому ми фактично демонструємо оці різноманітні техніки проявів народовладдя. Ми зараз працюємо, щоб використовувати електронні опитування… Юридичної сили в цьому ніякої немає, але якщо вибірка велика, то точність тих відповідей, вона зростає. І я думаю, що таких технік ми будемо бачити багато у майбутньому", — додав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: