fbpx
Сьогодні
22:54 13 Жов 2020

Зеленський підтвердив, що зустрічався з керівництвом британської розвідки

Президент Володимир Зеленський прокоментував інформацію про свою зустріч з керівництвом британської розвідки МІ6 під час візиту в Лондон.

Так в інтерв'ю «Україні 24», коментуючи публікацію ZN.UA, яке першим розповсюдило інформацію про зустріч, Зеленський назвав "некоректним" інформацію про учасників розмови, "тому що там інший склад був на цій зустрічі".

"І питання, які ставило ZN.UA, потім передрукували багато ЗМІ – ці питання не розглядалися. Навпаки, задавали питання, з усього обсягу питань і нашої довгої двогодинної зустрічі, важливою (яка становила інформацію в більшості про допомогу в захисті нашого суверенітету і територіальної цілісності, деталі я не можу зараз поширювати) – було важливе питання, про яке я в принципі можу сказати, воно уже пов'язане з цими фейковими новинами. Саме вони сказали, що у нас велика проблема з тим, що засоби масової інформації фінансуються не тільки українцями, що в Україні, на жаль, телеканали, багато хто з тих телеканалів, які ми знаємо, фінансуються різними групами – і тому головне питання, про яке ми говорили, якраз про те, що повинні бути незалежні засоби масової інформації, які сьогодні, коли у нас війна, захищають наш суверенітет і територіальну цілісність", – заявив Зеленський.

"Секретів ніяких немає. У нас була зустріч в офісі МI6. На жаль, не всю інформацію я вам можу говорити, це державні справи. Але, на жаль, багато ЗМІ були, мені здається, були важливими в Україні, які згодом чомусь перетворились чи перетворюються на "жовту" пресу. Будемо вірити, що це тимчасово", – додав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: