fbpx
Сьогодні
16:04 13 Жов 2020

У "Слузі народу" пояснили, що до опитування 25 жовтня залучать волонтерів, а не ЦВК

Фото з Facebook-сторінки Євгенії Кравчук

Центральна виборча комісія не буде залучена до реалізації ініціативи Президента Володимира Зеленського поставити п'ять запитань українцям у день місцевих виборів 25 жовтня.

Як передає Укрінформ, про це розповіла заступниця голови парламентської фракції партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"Це не будуть кошти з державного бюджету, і не буде до цього процесу залучена Центральна виборча комісія, бо, власне, відповідне законодавство не було прийняте у Верховній Раді. Тому це швидше буде проєкт, реалізований волонтерами й, можливо, якимись соціологічними службами", – зазначила Кравчук.

Депутат додала, що технологічні питання проведення опитування "проясняться найближчим часом" представниками Президента. Кравчук підкреслила, що партія "Слуга народу" жодним чином не буде до цього залучена.

"Очевидно, це відбуватиметься не на самій виборчій дільниці, не в кабінці для голосування, не на території, де мають право постійно перебувати лише члени цієї ТВК і офіційні спостерігачі. А сама ідея абсолютно лягає в загальну філософію пакету про народовладдя, і я переконана, що Президент має право у форматі діалогу спілкуватися з людьми", – сказала Кравчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: