fbpx
Сьогодні
21:55 13 Жов 2020

У Лисичанську понівечили автомобіль директора "Східної правозахисної групи", - Денісова

У Лисичанську понівечили автомобіль директора "Східної правозахисної групи" Віри Ястребової.

Про це повідомила омбудсмен Людмила Денісова.

"Щойно повідомили, що у Лисичанську понівечили автомобіль право захисниці та директора «Східної правозахисної групи» Віри Ястребової.

☝️ В автомобілі розбите лобове скло, порізана гума всіх чотирьох коліс, перерізані дроти всередині салону та викрадені державні автомобільні номери та збиті бокові дзеркала.

У Лисичанську понівечили автомобіль директора

☝️ На місце події були викликані співробітники поліції. Віра наразі перебуває на лікуванні в іншому регіоні країни.

☝️ Під час телефонної розмови вона повідомила, що їй неодноразово дзвонили з незнайомих номерів та погрожували. Всі ці події вона пов'язує з її правозахисною діяльністю.

У Лисичанську понівечили автомобіль директора

☝️ Хочу зазначити, що за останній рік це перший кричущий випадок прояву агресії на адресу правозахисника на Луганщині", – написала Денісова.

Омбудсмен нагадала, що відповідно до статті 12 Декларації ООН про права та відповідальність осіб, груп та органів суспільства щодо заохочення та захисту загальновизнаних прав людини та основних свобод, держава має вдатися до всіх заходів для забезпечення захисту будь-якої людини, що діє особисто або спільно з іншими, від будь-якого насильства, погроз та помсти у зв'язку із її правозахисною діяльністю.

У Лисичанську понівечили автомобіль директора

"Звертаюся до правоохоронців, які займаються розслідуванням з проханням вжити всі необхідні заходи для розкриття цього злочину, а вище керівництво МВС України здійснювати постійний контроль за розслідуванням. Винні особи повинні бути притягнуті до відповідальності!", – закликала вона.

У Лисичанську понівечили автомобіль директора

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: