fbpx
Сьогодні
15:23 13 Жов 2020

КПВВ "Станиця Луганська" закрили до кінця жовтня через коронавірус

У зв'язку зі складною епідситуацією на окупованій частині Луганської області у контрольному пункті в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» у період з 15 до 31 жовтня 2020 року пропуск осіб через лінію розмежування тимчасово припиняється.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

«З метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, збереження життя та здоров'я громадян, за наказом командувача об'єднаних сил, у контрольному пункті в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» у період з 15 жовтня до 31 жовтня 2020 року пропуск осіб через лінію розмежування тимчасово припиняється».

Зазначається, що бездіяльність окупаційної адміністрації РФ призвела до швидкого поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на тимчасово окупованій території Луганщини. Враховуючи нестачу медичного персоналу та засобів протидії захворюванню, окупанти не спроможні стабілізувати епідемічну ситуацію.

Водночас, в штабі наголосили, що за наявності документально підтверджених життєво важливих підстав соціально-гуманітарного характеру, командувачем ОС, як виняток, може бути прийняте окреме рішення щодо пропуску осіб у зазначеному контрольному пункті.

ІЗ 15 ЖОВТНЯ ТИМЧАСОВО ПРИПИНЯЄТЬСЯ ПРОПУСК ОСІБ ЧЕРЕЗ КПВВ «СТАНИЦЯ ЛУГАНСЬКА» Бездіяльність окупаційної…

Gepostet von Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation am Dienstag, 13. Oktober 2020

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: