fbpx
Сьогодні
11:12 12 Жов 2020

Зеленський запевнив, що заступник керівника ОП не причетний до розгону Майдану

фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що заступник керівника його Офісу Олег Татаров не причетний до розгону демонстрантів на Майдані у 2014 році. 

Про це глава держави сказав в інтерв'ю для програми ВВС HARDtalk з журналістом Стівеном Сакуром.

«Ви знаєте, у правоохоронних органах працювали багато різних людей за часів Януковича. Вони залишались працювати за часів Порошенка. Багато таких людей. Там були професіонали… Ця конкретна людина (Татаров – ред.) нікого не розганяла. Я б ніколи – я поважаю Майдан, ми поважаємо пам'ять загиблих, я патріотична людина, я – Президент України – ніколи не призначив людину, яка розганяла людей на Майдані», – сказав Зеленський у відповідь на запитання журналіста про те, чому він призначив Татарова на одну з керівних посад у своєму Офісі.

Зеленський зауважив, що дану тему «порушують ЗМІ, якими володіє пан Порошенко».

«Те, що  не піднімають ЗМІ, якими володіє пан Порошенко, мені це відомо. Всі знають, що у нас був олігарх-президент. Добре, ми пройшли це. Але йому досі здається, що він президент. Він фінансує різні засоби масової інформації, володіє ними. Є у нього ЗМІ, якими він не володіє. Він не може заспокоїтися, що він не президент. Ось і все. Все, що відбувається, пов'язане саме з цим питанням», – сказав Зеленський.

Як повідомлялося, 5 серпня поточного року Володимир Зеленський призначив Олега Татарова заступником керівника Офісу президента України.

Як зазначав Татаров у коментарі Укрінформу, у сферу його компетенцій входить формування державної політики в галузі правоохоронної діяльності, експертне-аналітичне забезпечення діяльності офісу президента, забезпечення гарантій національної безпеки держави у сферах правоохоронної діяльності, протидії корупції, захисту прав людини.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: