fbpx
Сьогодні
21:56 12 Жов 2020

Зеленський розповів, на що розраховувати Україні після виборів у США

Фото Reuters

Президент України Володимир Зеленський очікує, що США і далі підтримуватимуть Україну незалежно від результатів виборів президента.

Про це пише ВВС.

"Що стосується коментарів пана Трампа, то він така людина. Ми чуємо багато його коментарів із різних тем, але я знаю, що він особисто підтримує Україну. Також я чув таке від пана Байдена. Я з ним не спілкувався особисто ніколи, але я чув, він не раз говорив, що "ми допомагатимемо Україні". І багато політиків США говорили: незважаючи на те, хто буде президентом, сам напрям, що Сполучені Штати нас підтримують", – сказав Зеленський в інтерв'ю програмі HARDtalk на ВВС.

Він знову заявив, що не втручатиметься в американські вибори і пов'язані з ними питання.

"Ми зустрічалися і з представниками Сенату, і з представниками Конгресу, у нас є двопалатна підтримка України. Тому я не граю в ті чи інші такі, знаєте, дрібні речі, які можуть вплинути та на вибори в США, і потім й на те, що відбувається в моїй країні. На відмову від військової підтримки або підтримки стратегічного партнера США, підтримки в плані санкційної політики. Тому я в це не граю, і ніколи не гратиму. Вони – окрема країна", – наголосив Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: