fbpx
Сьогодні
14:10 12 Жов 2020

Балуха переводять із реанімації у нейрохірургію, - Геращенко

Фото krymr.com

Колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха, госпіталізованого 8 вересня у тяжкому стані після побиття, переводять із реанімації у відділення нейрохірургії.

Про це написала у Фейсбуці співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко з посиланням на лікарів Балуха.

"Дійсно хороші новини від лікарів В. Балуха – Володю сьогодні, нарешті, після більше ніж місячного перебування в реанімації, переводять в нейрохірургію. Він ще не розуміє повністю що з ним сталося, де він знаходиться", – зазначила Геращенко.

Політик додала, що відвідувати Балуха поки що не можна, в тому числі через карантин і COVID-19, оскільки для нього це дуже небезпечно.

Дійсно хороші новини від лікарів В. Балуха: «Володю сьогодні , нарешті, після більше ніж місячного перебування в…

Gepostet von Iryna Gerashchenko am Montag, 12. Oktober 2020

Раніше повідомлялося, що Володимир Балух вже від'єднаний від апарату штучного дихання і почав говорити, але поки що дезорієнтований.

Нагадаємо, що експолітв'язня Володимира Балуха 8 вересня знайшли побитим у столичному Гідропарку. Його прооперували через тяжку травму голови. Він був підключений до апарату ШВЛ.

В Офісі Президента заявили, що надзвичайно занепокоєні інформацією про напад на Балуха, якого жорстоко побили вночі в річницю його визволення з полону.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом побиття Володимира Балуха.

Нагадаємо, що суд заарештував на 60 діб підозрюваного в нападі на Балуха.

18 вересня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що підозрюваного в нападі на Балуха затримали.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: