fbpx
Сьогодні
22:22 11 Жов 2020

У Міносвіти назвали дати канікул у школах і дистанційного навчання у ВНЗ

Фото: МОН

В.о. міністра освіти Сергій Шкарлет розповів про дати канікул у школах і дистанційного навчання у ВНЗ.

Про це він написав у Telegram.

Так, 12 жовтня міністерство підготує та надішле рекомендаційний лист до всіх закладів загальної середньої освіти (незалежно від кольору карантинної території) щодо встановлення канікул з 15 до 30 жовтня включно.

Закладам професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти незалежно від карантинної території міністерство рекомендуватиме перейти на дистанційну форму навчання на період з 15 жовтня до 15 листопада з обов'язковим виїздом усіх студентів із гуртожитків.

При цьому Шкарлет вважає за необхідне повернути кошти за проживання студентам, які виїхали з гуртожитків з 15 жовтня до 15 листопада.

Також Шкарлет разом із міністром охорони здоров'я Максимом Степановим подаватимуть пропозицію від МОН та МОЗ на розгляд комісії з ТЕБ та НС з рекомендацією підготувати відповідне розпорядження й ухвалити його на засіданні уряду вже 13 жовтня.

Однак Шкарлет підкреслює, що заклади дошкільної освіти працюватимуть у звичайному режимі з урахуванням усіх рекомендацій МОЗ та головного державного санітарного лікаря.

Як повідомлялося, за добу в Україні виявили 4768 нових випадків COVID-19, всього інфікувалися вже понад 260 тисяч людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: