fbpx
Сьогодні
11:49 09 Жов 2020

Єрмак сказав, що радники "нормандської четвірки" можуть провести відеозустріч наступного тижня

фото: Офіс президента

Зустріч політичних радників лідерів країн нормандського формату може відбутися наступного тижня у режимі відеоконференції.

Про це заявив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак під час виступу у Королівському інституті міжнародних справ Chatham House у Лондоні, передає Офіс президента.

"Тому переговори тривають. Наступного тижня, можливо, у нас пройде відеоконференція політичних радників. І ми будемо говорити про те, щоб якомога скоріше відбувся саміт, і вже були якісь рішення", – сказав Єрмак.

Водночас керівник ОП зазначив, що Україна найактивніше наполягає на проведенні наступної зустрічі лідерів "нормандської четвірки". Він підкреслив, що війна триває саме на українській території, а всі політичні рішення ухвалюються лише на рівні лідерів.

"Така зустріч має відбутися якнайшвидше. В цьому нас підтримують наші партнери по нормандському формату – Німеччина та Франція. І ми вважаємо, що це вкрай необхідно для того, щоб рухатися вперед і зробити те, чого так очікує весь український народ", – наголосив Єрмак.

Українська делегація на чолі з Президентом Володимиром Зеленським 7-8 жовтня перебувала з офіційним візитом у Великій Британії.

11 вересня в Берліні відбулася зустріч радників лідерів країн "нормандського формату".

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: