fbpx
Сьогодні
13:30 08 Жов 2020

У Разумкова сьогодні день народження: у “Слузі народу” розповіли, як вітають спікера Ради

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не влаштовує застільних частувань для депутатів-членів фракції «Слуга народу», які 8 жовтня особисто вітали його з днем народження у парламенті.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила заступниця голови фракції "СН" Євгенія Кравчук.

«Як сучасний спікер Дмитро Разумков не влаштовує традиційних застіль, особливо зважаючи при цьому на пандемію коронавірусу. Разом з тим усі депутати переважно перебувають у своїх регіонах, бо комітети працюють у режимі відеоконференцій, а тому в Києві не так багато людей. Ті, хто хочуть особисто привітати, то ненадовго приходять (до кабінету Голови ВР – ред.) вітають суто символічно. Але переважно це у нас тепер таке діджитальне вітання в чатах, повідомленнями, дзвінками, багато хто пише пости у Фейсбуці», – зазначила Кравчук.

Щодо подарунків, депутатка підкреслила, що вони були символічними. Зокрема розповіла, що власний презент для очільника парламенту обирала з міркувань практичності та з дотриманням вимог закону «Про запобігання корупції̈» (вартість подарунку не повинна перевищувати 2102 грн).

«Я коли обирала подарунок, то керувалася ціною, щоб вона не перевищувала закріпленою в законодавстві, а також тим, щоб він був корисним, і Дмитро Олександрович міг його використати в родинному колі», – уточнила Кравчук.

З днем народження, Дмитро Разумков! Тільки вперед! 💪

Gepostet von Yevheniya Kravchuk am Mittwoch, 7. Oktober 2020

Сьогодні голова Верховної Ради Дмитро Разумков відзначає своє 37-річчя.

Дмитро Разумков – політик, голова Верховної Ради IX скликання, член Ради національної безпеки і оборони України. У період із 27 травня по 10 листопада 2019 був головою партії «Слуга народу».

Депутатка "СН", голова підкомітету з питань міжпарламентського співробітництва та багатосторонніх відносин, голова української делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Єлизавета Ясько привітала Дмитра Разумкова та виклала декілька фото.

Політика – це не лише про закони, інституції та процеси.Політика – це ще й конкретні люди, які змагаються за владу та…

Gepostet von Ліза Ясько am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Голова комітету ВР з митної, податкової та фінансової політики, депутат "СН" теж привітав Разумкова.

Спикеру украинского парламента 37!Прекрасный возраст. Так много сделано, но больше точно впереди!Дмитро Разумков, рости и процветай!!!И спасибо за то, что мы можем гордиться своим спикером!!!

Gepostet von Danil Getmantsev am Mittwoch, 7. Oktober 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: