fbpx
Сьогодні
16:21 08 Жов 2020

Разумков відповів, чи готується він до президентської кампанії

Фото ReutersФото Reuters

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков поки що не готується до президентської кампанії й вважає, що парламентська кампанія теж не планується в найближчому майбутньому.

Про це спікер заявив в інтерв'ю головному редактору видання "ГОРДОН" Олесі Бацман.

"Сьогодні я не готуюся до президентської кампанії точно. У мене є чим тут зайнятися. Парламентська кампанія нібито теж не планується в найближчому майбутньому. Багато роботи, яку потрібно реалізовувати в стінах парламенту. Вільного часу не залишається… Загадувати, що буде колись, через тривалий проміжок часу, зважаючи на ті виклики, які стоять і переді мною як головою Верховної Ради, і перед країною, і перед українським суспільством, (сьогодні не на часі – ред ) ", – зазначив політик.

Водночас на запитання, чи зможе він, за його відчуттями, стати успішним президентом, якщо все ж вирішить балотуватися, Разумков відповів, що в цьому впевнений кожен кандидат.

"Будь-який із кандидатів на цю посаду, впевнений, що він буде там успішним… На цей процес впливає багато чинників. У тебе має бути план, стратегія, у тебе має бути команда, повинні бути конкретно визначені цілі й чітке розуміння, як ти їх будеш реалізовувати. Тому що мету можна намалювати космічну, але не знати, як це зробити", – прокоментував голова ВР.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: