fbpx
Сьогодні
18:55 07 Жов 2020

Рада ближче до кінця року може розглянути пролонгацію закону про особливий статус ОРДЛО, - Разумков

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков зазначає, що парламент ближче до кінця року може розглянути питання щодо продовження дії закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів, відповідаючи на питання щодо того, що в грудні спливає термін дії цього закону, повідомляє УНІАН.

"Альтернативні законопроекти, які б врегульовували це питання, станом на сьогодні у Верховній Раді не розглядалися. Якщо буде необхідно, якщо до цього часу не відбудуться додаткові зустрічі, не будуть напрацьовані інші варіанти виходу з цієї ситуації, або не буде запропоновано інших законодавчих ініціатив від народних депутатів, від президента, то, скоріш за все, цей законопроект, так як і в минулому році… Буде прийматися рішення про продовження дії цього закону", – сказав Разумков.

На його думку, "це відбудеться ближче до кінця року, виходячи з необхідності".

Зазначимо, що 12 грудня 2019 року Верховна Рада ухвалила зміни до закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей, якими на один рік продовжила його чинність – до 31 грудня 2020 року.

Нагадаємо, Разумков запевнив, що підстав для перенесення місцевих виборів в Україні немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: