fbpx
Сьогодні
18:38 07 Жов 2020

"Нова пошта" почала приймати цифрові паспорти у додатку "Дія"

Клієнти "Нової пошти" зможуть використовувати цифрові паспорти у додатку "Дія" для отримання посилок та грошових переказів у відділеннях компанії по всій Україні

Про це повідомила пресслужба "Нової пошти".

"Тепер клієнти компанії, які отримують посилки, вантажі та грошові перекази у відділенні, на прохання оператора пред'явити документи, що засвідчують особу, можуть надати замість паперових електронні версії паспорту громадянина України (ID-картки), закордонного паспорту або водійські права з мобільного застосунку Дія версії 2.0 та вище", – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що за допомогою додатку "Дія" клієнти можуть пройти процедуру верифікації при здійсненні фінансових операцій на суму від 5 тис. грн. Так, за законом, оператор відділення раз на рік зобов'язаний зробити копію паспорту, завірити його у клієнта та завантажити до системи.

"Тепер же клієнт може надати пасморт громадянина (ID-картку) або загранпаспорт у застосунку Дія для верифікації. Оператор сканує документ, після цього клієнт в своєму застосунку має погодитися з тим, що копія документу передається компанії і далі документ завантажується у систему NovaPay і зберігається відповідно до чинного законодавства", – пояснили у пресслужбі.

У компанії додали, що після успішного тестування використання цифрового паспорта стало можливим у відділеннях "Нової пошти" по всій Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: