fbpx
Сьогодні
22:57 07 Жов 2020

У Києві ТРЦ "Гулівер" підсвітили на честь Прайд-Місяця

English version here

Будівля ТРЦ Gulliver в центрі Києва світиться кольорами ЛГБТ-прапора у зв'язку з Прайд-Місяцем 2020.

На Gulliver транслюватимуть райдужний прапор щодня з 5 по 11 жовтня з 18:30 до 22:00. Про це повідомили на сторінці КиївПрайд в Instagram.

Підсвічування з кольорами прапора і слоганом КиївПрайд 2020 "Бути різними добре разом" можна буде побачити кожні п'ять хвилин протягом 20 секунд з будь-якої точки в центрі міста і його найближчих районів.

View this post on Instagram

🏳️‍🌈 ТРЦ «Гулівер» протягом тижня світитиметься прайд-прапором на честь ПрайдМісяця2020 у Києві. Щовечора з 5 по 11 жовтня о 18:30 та до 22:00 кожні 5 хвилин український Емпайр-Стейт-Білдінг протягом 20 секунд транслюватиме прайд-прапор разом зі слоганом КиївПрайд2020 «Бути різними добре разом», аби привернути увагу суспільства до теми видимості та прийняття ЛГБТ+. Акція приурочена тижню, що завершиться Всесвітнім днем камінг-ауту – днем сміливості заявити про свою сексуальну орієнтацію та гендерну ідентичність. Прайд-прапор – символ гордості, сили голосу та прийняття людей такими, якими вони народилися. Сподіваємося, вид райдужного стягу ще раз нагадає киянам та киянкам: у любові немає меж. Панорама нічного Києва відтепер виглядатиме більш яскраво та квірно ✨🌈 Якщо нас не хочуть чути, то нас побачать! ВСЕ БУДЕ ПРАЙД! Зйомка: @dronariums Музика: @karoonband

A post shared by KYIVPRIDE 🏳️‍🌈🇺🇦 (@kyivpride) on

Мета акції – привернути увагу до теми прийняття і видимості ЛГБТ+.

"Акція приурочена тижню, який закінчиться Всесвітнім днем камінг-ауту — днем сміливості заявити про свою сексуальну орієнтацію і гендерну ідентичність", — повідомляють в КиївПрайд.

Прайд-Місяць проходить в Києві з 26 вересня по 11 жовтня.

У Києві ТРЦ «Гулівер» протягом тижня світитиметься прайд-прапором

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: